Instagram Twitter Facebook
601 146 036
Últimas noticias
24/04/2014

Hola a tod@s Padeler@s,

Por fin ya tenemos disponible la App de Fas Sport Pádel para todos los móviles (Iphone y Android), a continuación os ponemos los links para la descarga de la aplicación :

iPhone:

https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=864883900&mt=8

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.tpc.matchpoint.appclient.fassportpadel&hl=es

Además desde el Play Store también podréis bajaros la App (FAS SPORT PADEL).

Con esta aplicación podréis seguir y estar informados de :

  • Todas nuestras noticias, eventos, torneos, americanas, etc.
  • Abrir partidas de vuestro nivel en el día y la hora que os vaya mejor (dentro de la disponibilidad horaria del centro).
  • Hacer  reservas de pistas (dentro de la disponibilidad horaria del centro).
  • Actualizar vuestros datos, incluir nuevos amigos a vuestro circulo.
  • Seguir vuestro Ranking interno del club Fas Sport Pádel (No Disponible por el momento).
  • Ver los resultados y cuadros de los Campeonatos y Torneos que se realicen en el Club Fas Sport Padel (No Disponible por el momento).

 

NO DEJÉIS DE DESCARGARLA Y UTILIZARLA , VERÉIS QUE FÁCIL ES.

 

!!!!!!!!! DESCARGATELA YA  !!!!!!!!

Ver contenido completo
Ver más
Facebook
Sistema de partides Play!
El Mon Adventure
Lega Sistemes S.L.
Bambi Sports
Royal Padel
Haribo
Fysis

Els Estiraments

ESTIRAMENTS

Tal com havíem parlat en l’article del mes passat, els ESTIRAMENTS són bàsics i s’han de realitzar després de l’activitat física per relaxar la musculatura i prevenir possibles lesions i/o dolors musculars posteriors.

En totes les pràctiques esportives, sense que ens adonem compte, exercitem totes les parts del nostre cos, però en concret en el pàdel, com tots sabreu consta de moviments ràpids i explosius amb desplaçaments curts i ràpids, obligant ha utilitzar la musculatura del tren superior i inferior, raó per la qual els estiraments es centralitzaran en aquestes dues parts del cos.

Si tenim en compte que una de les articulacions més utilitzada és la de l’espatlla, hem de fer més incís en l’estirament d’aquesta articulació no oblidant la musculatura del tren inferior.

A continuació us deixem alguns exemples d’estiraments recomanats per a després del partit de pàdel.

              

 Tingueu en compte, que el rendiment del teu estirament pot ser major si realitzes els teus estiraments amb l’ajuda d’un company.

L’objectiu d’aquesta acció és:

  • Prevenir de lesions: coll, espatlla, colze així com l’epicondilitis, turmell, genoll entre d’altres.
  • Guanyar amb flexibilitat en la teva musculatura doncs, serà una virtut per tu a pista, obtindràs més agilitat.
  • Milloraràs el teu rendiment en pròxims partits.
  • Relaxaràs la musculatura així com, disminuiràs la sensació de fatiga en acabar el partit.

Us recomanem que després de cada partit poseu en pràctica els estiraments del tren superior i inferior. Aquesta acció s’ha de convertir en un hàbit, així com l’escalfament ja explicat en el mes anterior. El teu cos t’ho agrairà.

La Direcció

 

Facebook : .fb.com/aleanutri

Twitter: @aleanutri

Escalfament a L'Esport

ESCALFAMENT A L’ESPORT

Abans de començar a fer qualsevol esport  és importantíssim realitzar un escalfament previ de forma dinàmica, d’uns 5-10 minuts aproximadament. Es necessari començar exercitar la  musculatura per entrar en calor i començar alertar el cos de que iniciarà una sessió esportiva.

 

Qualsevol escalfament és vàlid? NO! És importantíssim que els escalfaments que es practiquin siguin dinàmics, és a dir mitjançant rebots, perquè ens interessa generar calor al múscul, tal i com s’ha comentat anteriorment. Aquests escalfaments ens poden prevenir de lesions i millorar el nostre rendiment esportiu.

 

Cal fer aquests escalfaments en totes les pràctiques esportives?

Sigui quin sigui l’esport a practicar, cal fer un bon escalfament dinàmic. I al finalitzar l’esport cal realitzar un bon estirament de la musculatura, sempre amb una bona tècnica d’execució.

 

Fixeu-se que parlem de 2 conceptes diferents ESCALFAMENT DINÀMIC i ESTIRAMENTS. Així doncs, us recomano que quan arribeu al club de pàdel, deixeu el vostre paleter en el banc, saludeu els companys de la partida,  i abans de comença a colpejar la pilota, realitza un escalfament dinàmic dels diferents grups musculars del teu cos. La duració d’aquest escalfament, aproximadament heu de comptar d’uns 5 minuts per després continuar escalfant 5 minuts més a pista colpejant la pilota.

 

Us deixem un mostreig d’imatge d’escalfament dinàmica perquè us animeu a posar-ho en pràctica abans de la vostra partida de pàdel.

 

CONCLUSIÓ

Abans de la pràctica esportiva realitza un escalfament dinàmic per activar el cos, prevenir lesions i millorar el rendiment esportiu. Al finalitzar la pràctica esportiva, es necessari realitzar uns bons estiraments per relaxar la musculatura i així també, prevenir de possibles lesions i/o dolors musculars.

 

Proper Mes :

En el post del pròxim mes parlarem dels estiraments.

  

Facebook : .fb.com/aleanutri

Twitter: @aleanutri