Instagram Twitter Facebook
601 146 036
Últimas noticias
24/04/2014

Hola a tod@s Padeler@s,

Por fin ya tenemos disponible la App de Fas Sport Pádel para todos los móviles (Iphone y Android), a continuación os ponemos los links para la descarga de la aplicación :

iPhone:

https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=864883900&mt=8

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.tpc.matchpoint.appclient.fassportpadel&hl=es

Además desde el Play Store también podréis bajaros la App (FAS SPORT PADEL).

Con esta aplicación podréis seguir y estar informados de :

  • Todas nuestras noticias, eventos, torneos, americanas, etc.
  • Abrir partidas de vuestro nivel en el día y la hora que os vaya mejor (dentro de la disponibilidad horaria del centro).
  • Hacer  reservas de pistas (dentro de la disponibilidad horaria del centro).
  • Actualizar vuestros datos, incluir nuevos amigos a vuestro circulo.
  • Seguir vuestro Ranking interno del club Fas Sport Pádel (No Disponible por el momento).
  • Ver los resultados y cuadros de los Campeonatos y Torneos que se realicen en el Club Fas Sport Padel (No Disponible por el momento).

 

NO DEJÉIS DE DESCARGARLA Y UTILIZARLA , VERÉIS QUE FÁCIL ES.

 

!!!!!!!!! DESCARGATELA YA  !!!!!!!!

Ver contenido completo
Ver más
Facebook
Sistema de partides Play!
El Mon Adventure
Lega Sistemes S.L.
Bambi Sports
Royal Padel
Haribo
Fysis

Dieta en L'Esport

DIETA EN L’ESPORT

Per què és important seguir una bona dieta en la pràctica esportiva.?

De forma natural ja ens hem de nodrir per cobrir les nostres necessitats energètiques diàries segons l’activitat de cadascú, i no simplement alimentar-nos per satisfer els nostres plaers de paladar.

La nutrició encara agafa més importància quan els nostres requeriments nutricionals són  més elevats, com pot ser durant la pràctica esportiva,  raó per la que cal aplicar una correcta dieta segons necessitats.

Abans d’explicar una bona opció de dieta per l’esportista, m’agradaria aclarir alguns concepte com el de nodrir-se i alimentar-se, que moltes vegades es confonen o s’utilitzen de forma incorrecta.

Alimentar-se és l’acció de menjar i satisfer la gana/sensacions del nostre organisme i una altre cosa ben diferent, és nodrir-se, que és l’acció que dur a terme el nostre organisme a l’intestí prim absorbint els nutrients dels aliments. En aquest moment és quan l’organisme comença a nodrir-se (absorbir els nutrients) doncs, a obtenir energia, raó per la qual, és en aquest moment que se’ns exigeix portar una bona dieta. Necessitem conèixer quins nutrients ens aporta cada aliment, per poder saber quina ha de ser la millor dieta per un mateix per satisfer les seves necessitats nutricionals.

Format d’absorció de nutrients segons la ingesta d’aliments:

  • Quan ingerim proteïnes (carn, peix, ous, ...)  l’absorció intestinal és en forma d’aminoàcids. Aquests poden actuar com a prevenció del trencament de fibres musculars.
  • Quan ingerim hidrats de carboni (pasta, arròs, pa,...) l’absorció intestinal és en forma de glucosa. Molècula que ens aporta energia i genera una reserva energètica en el múscul en forma de glucogen.
  • Quan ingerim greixos (oli, olives, fruits secs, ...) l’absorció intestinal és en forma d’àcid gras. Cal fer una valoració del tipus d’àcid gras/greix que s’absorbeix per indicar la seva funcionalitat.

Informats d’aquests conceptes bàsics de nutrició, en el pròxims posts començarem a fer indicacions especifiques de l’alimentació de l’esportista segons grup d’aliments.

Facebook : .fb.com/aleanutri

Twitter: @aleanutri

Nutrició

La hidratació en l’esport

Per realitzar qualsevol activitat física és bàsic dur a terme una bona alimentació per millorar en el rendiment de l’activitat. NO només cal tenir en compte la dieta sinó cal prestar molta atenció amb la INGESTA HÍDRICA.

 

En un partit de pàdel la INGESTA HÍDIRICA és bàsica, s’ha de beure líquid abans, durant i després del partit. És necessària aquesta ingesta perquè l’organisme recuperi aigua i sals minerals que ha perdut bàsicament per suor. Així es seguirà mantenint un bon rendiment físic en el partit.

 

Un dels errors que solem cometre, es que durant l’exercici físic només bevem aigua, això vol dir que tant sols ens estem hidratant, estem recuperant l’aigua que perdem per suor, però manca la ingesta de sals minerals perquè el nostre rendiment esportiu no disminueixi i no apareixia la fatiga.

 

Quan es parla d’hidratació hídrica no ens referim exclusivament a l’aigua. L’aigua és un aliments bàsic per sobreviure i per recuperar l’organisme, cal tenir en compte que nosaltres som un 70-60% d’aigua (el % d’aigua del organisme varia segons edat), d’aquí la importància de la seva ingesta. L’aigua manca de valor calorífic raó per la que hi ha l’opció de fer ingesta hídrica a partir de begudes isotòniques, per hidratar l’organisme i  aportar les sals minerals que l’organisme perd per la suor com: el sodi, potassi, magnesi, clor i zenc i aportar altres substancies energètiques com el sucre. (El contingut de sucre de les begudes isotòniques sol ser del 60-70 grams / litre.) i aquest ens prevé de la fatiga.

 

PRECAUCIÓ: hi ha begudes isotòniques que contenen l’additiu ASPARTAM i aquest té la capacitat d’augmentar la set.

Aquesta ingesta hídrica sempre s’ha de realitzar abans que s’iniciï la sensació de set, ja que sinó s’haurà iniciat el mecanisme de deshidratació i doncs, la recuperació és molt dificultosa.

En un partit de pàdel es recomana fer glopets petits d’aigua amb sals minerals o begudes isotòniques cada 15 minuts aproximadament, per evitar l’inici del procés de deshidratació, doncs de fatiga.

 

Cal sempre actuar amb prevenció, és l’única manera de millorar/mantenir el nostre rendiment.

 

RECORDA: La pèrdua d’aigua i sals minerals disminueix paulatinament la capacitat orgànica per fer front a les exigències del exercici i per tant, disminueix el rendiment.

 

L’EXIGENCIA HIDRICA ÉS MÉS AGRESSIVA DURANT L’EPOCA D’ESTIU. tingueu en compte!

  

Facebook : .fb.com/aleanutri

Twitter: @aleanutri